HTML

Miénk

Radikál, szociál, globkrit, közösség, világpol, részvétel, környezetvédelem, öko, erdő, tudatosember.

Van a kicsu, aki vezette egy ideig a Szabad Föld Online zöldrovatát, most inkább leül a tűz köré és közösséget vállal. És ír arról, hogy mi hogy van, és hogy lehetne.

És van a gergo, aki a zöldhatáron és a civil pályán érzi jól magát.

Beszélgessünk.

Köszi

szajmonnak a header-képért, amit kicsit megbütyköltünk

Bevezetés, tárgyalás, befejezés

2009.12.08. 11:01 :: kicsu

Első poszt, hát legyen, elmondom, mit érdemes tudni.

Meg fogjuk váltani a világot. A politikusok rosszul csinálják, a gazdasági rendszer romokban hever, a sajtó félretájékoztat, a hétköznapi ember kapkodja a fejét, az egyetemisták érdektelenek, a radikálisok szemellenzősek, de mi megváltjuk a világot. Vagy legalábbis kitaláljuk, hogy kellene.

Elmegyünk a piacra. Fűszernövényeket ültetünk, csirkéket tartunk, helyi alapanyagokból főzünk. Kipróbáljuk, lebomlik-e a lebomló műanyagpohár. Vonattal utazunk. Kirándulunk, szalonnát sütünk, nem eszünk húst, otthon nevelt húst eszünk. Lecseréljük az égőket, lecsavarjuk a fűtést, nem termelünk szemetet, szelektív szemetet termelünk.

Filozófiát olvasunk, pszichológiát olvasunk, közdazdaságtant olvasunk, újságcikkeket olvasunk, elemzéseket olvasunk. Filmeket nézünk, előadásokra megyünk, tüntetünk, vitatkozunk, következtetünk, beszélgetünk, megoldást keresünk.

Együtt.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://foldoninnen.blog.hu/api/trackback/id/tr711582702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.09. 00:05:23

Hajrá! Eddig jó :).

b3ck 2009.12.09. 09:26:57

Hajrá-hajrá, befeedelve!

WinG 2009.12.19. 14:30:35

hajra, kivancsi vagyok, mi sul ki ebbol.
süti beállítások módosítása